за-нас

Alfatex Machineryние сме полски производител на машини, който е на пазара от 1997 година.

 

Благодарение на нашия опит в текстилната индустрия, ние сме специализирани в проектирането и производството на модерно и ефективно оборудване за различни сектори.

 

Нашето портфолио включва машини за производство на пълнежи, машини за пълнене, опаковъчни машини и машини за рециклиране на текстилни изделия.

 

 

Нашият екип включва опитни конструктори, специалисти по автоматизация и програмисти, което ни позволява да отговорим на очакванията и на най-взискателните клиенти чрез индивидуален подход към нестандартни проекти. /p>

 

Въпреки това по-голямата част от нашата продукция са стандартни и повтарящи се устройства, които незабавно са налични от нашата оферта.<

Гордеем се с факта, че нашите машини са произведени в Полша. Нашата компания произвежда както единични машини, така и сложни производствени линии. Благодарение на това можем да осигурим на нашите клиенти висококачествени и навременни доставки.

Ако търсите модерни и ефективни машини, ние сме готови да отговорим на Вашите очаквания. Свържете се с нас за повече информация или за да обсъдим персонализираните нужди на Вашата компания..

Какво отличава Alfatex Machinery:

 1. Конкурентни цени.
  Ние се открояваме на пазара благодарение на нашите конкурентни цени, които позволяват на нашите клиенти да постигнат висока стойност за своите инвестиции.
 2. Иновативни европроекти.
  Гордеем се с участието си в изпълнението на европейски проекти, които ни позволяват да предоставим на нашите клиенти иновативни и модерни машини и достъп до най-новите технологии и решения.
 3. Бърза наличност на машината.
  Нашите машини са налични незабавно за закупуване, което означава, че нашите клиенти не трябва да чакат дълго, за да бъдат удовлетворени производствените им нужди.
 4. Глобално присъствие.
  Работим в цяла Европа и извън нейните граници. Нашата фирма е готова да обслужва клиенти от различни части на света, което ни дава широк спектър от възможности и опит.
 5. Шоурум.
  Разполагаме с изложбена зала с внушителната площ от 1200м2, където нашите клиенти имат възможност да тестват всяка машина преди покупка. Това дава сигурност и доверие, преди да се вземе окончателното решение.
 6. Екип от специалисти.
  Нашият квалифициран екип от специалисти се занимава с монтажа и сервизното обслужване на нашите машини. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че ще получат професионална подкрепа на всеки етап от сътрудничеството.
 7. Персонализирани процеси.
  Ние създаваме процеси, които отговарят на нуждите на малки, средни и големи предприятия. Нашите машини са гъвкави и адаптирани към различни производствени изисквания.
 8. Постоянно развитие и отваряне към нови пазари.
  Ние сме фирма, която непрекъснато се развива. Отваряме се към нови пазари и непрекъснато търсим нови бизнес възможности, за да отговорим на променящите се нужди на нашите клиенти.

Сервиз на Alfatex Machinery.

Сервизът на Alfatex Machinery е неразделна част от нашия бизнес. Наш приоритет е предоставянето на най-високо качество на обслужване и грижа за всеки клиент. Затова ние се фокусираме върху незабавната и професионална сервизна поддръжка..

Ние осигуряваме:

 • Наличност на резервни части за период от 10 години. Благодарение на това нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че ще имат достъп до необходимите елементи, когато имат нужда от тях.
 • Гаранционни прегледи и следгаранционни ремонти на нашите устройства. Нашият квалифициран сервизен персонал ще гарантира, че устройствата работят ефективно и надеждно.
 • В случай на повреда или нужда от сервиз, нашите техници се стараят да действат възможно най-бързо, когато пристигнат на място при клиента. Ние сме наясно, че престоят на машината може да бъде скъп, затова работим ефективно, за да го сведем до минимум.
 • 24/7 техническа подкрепа: Нашият технически екип е на разположение 24/7, за да осигури пълна техническа подкрепа. Независимо от времето и мястото, нашите клиенти могат да разчитат на нашата помощ и професионални съвети.

Нашите сервизни услуги са неразделна част от нашата оферта, защото знаем колко е важно да поддържаме машините в пълна изправност. Благодарение на нашия опит и ангажираност, ние можем да предоставим на нашите клиенти не само висококачествени машини, но и цялостно обслужване..

DБлагодарим Ви за доверието, което гласувате на нашата компания. Ние сме готови да отговорим на Вашите очаквания и да предоставим професионална сервизна подкрепа на всеки етап от сътрудничеството.

Гарантираме най-високо качество на нашите услуги и грижа за всеки наш клиент. Най-важното за нас е незабавната и професионална сервизна помощ.

 

Уговорете се на среща и презентация

Каним Ви да посетите нашия фирмен шоурум, където можете да видите и тествате нашите устройства.

Cielimowo ul.Klonowa 2
62-220 Niechanowo

ikona +48 660 647 994

ikona info@alfatex-machinery.com

NIP: 6671475756 REGON: 310324139